Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Suvi Nurmi

kuva- ja sanataiteilija

Loitsut

Kirjoitan kalevalamittaisia loitsurunoja osana taiteellista työtäni. Ajatuksella kirjoitetuilla ja lausutuilla sanoilla on yllättävän suuri voima: saan usein palautetta, että loitsuni ovat toimineet. Yksilöllinen loitsu on myös oivallinen lahjaidea.

Loitsulla kutsutaan tai karkotetaan jotakin. Suosittuja aiheita ovat olleet mm. kiireen karkotus, tosirakkauden kutsu ja vanhuuden vaivojen karkotus, mutta aihe voi olla mitä tahansa, eikä mikään aihe ole liian mitätön tai mittava. 

Valikoimassani on valmiita loitsuja paristakymmenestä suosituimmasta aiheesta. Kirjoitan mielelläni myös yksilöllisiä mittatilausloitsuja asiakkaiden omista toiveista. Erityisen suosittua on ollut tilata ystävälle tai sukulaiselle merkkipäivän kunniaksi juuri tälle räätälöity loitsuruno. Tilaus kannattaa tehdä viimeistään pari viikkoa ennen kuin lahja on tarkoitus antaa. Täytä oheinen tilauslomake, ja olen sinuun yhteydessä!

Seuraavat loitsukioskit:

15.–22.12.2022 Vanhan Joulutori, Vanha ylioppilastalo, Helsinki

Tilaa loitsu!

HINNASTO:

Valmiit loitsut

1 kpl 10 euroa

3 kpl 25 euroa

5 kpl 40 euroa

Mittatilausloit​sut 30 euroa / kpl

Haluan tilata valmiin loitsun seuraavasta aiheesta (voit valita useamman):
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Lämmin kiitos loitsutilauksesta! Saat pian yhteydenoton tilaukseesi liittyen.

Maksuvaihtoehtoina tilisiirto tai MobilePay. Myyjäisissä myös korttimaksu.


Tarkemmat maksutiedot saat tilauksen yhteydessä.


Hintoihin lisätään postikulut.